Kanlıgeçit'te jandarmaya saldırı |
|
|
OSMANİYE- Osmaniye Valisi Celallettin Cerrah, Kanlıgeçit Jandarma Komutanlığına saldırı olduğunu, ilk belirlemelere göre jandarma lojmanlarında bir asker eşinin yaralandığını bildirdi. |
|
Osmaniye'de Kanlıgeçit mevki Kırıklı Jandarma Komutanlığı lojmanına terörist grup tarafından yapılan roketatarlı saldırıda, bir üsteğmenin eşi ağır şekilde yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kırıklı Jandarma Komutanlığı ve lojmanına iki adet roketli saldırıda bulunuldu. Roketin isabet ettiği jandarma lojmanında üsteğmen eşi Pınar Akdağ yaralandı. Yaralı Akdağ, Özel İbn-i Sina Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından Adana Başkent Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer roket ise hedefi tutturamadı. Jandarma Komutanlığı'na yakın yerde oturan vatandaşlar iki roket sesi ile korktuklarını ve ardından silah sesleri duyduklarını söylediler.
Olay sonrası Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, yaralı kadının tedavisinin yapıldığı hastaneye gelerek durumu hakkında bilgi aldı. Çirkin saldırıyı kınayan Vali Cerrah, "22.00 - 22.30 saatlerinde, Düziçi ilçemizin Kanlıgeçit mevkisinde komando bölüğüne uzak mesafeden roketatarla ateş etmişler. Maalesef bir asker eşinin yaralanmasına sebebiyet verdiler. Osmaniye'deki müdahaleleri doktor arkadaşlarımız yaptılar. Hayati kaydı ile Adana'daki başkent hastanesine doktor ekibi ile birlikte sevk edildi. Bir üsteğmenimizin eşine isabet etmiş. Durumu iyi değil. İnşallah Adana'daki müdahalede sağlığına kavuştururuz. Operasyonlar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İskenderun'daki olayların akabinde ilimiz ve diğer illerde de operasyonlar devam ediyor" dedi.
CİHAN-AA
|
|
11 Haziran 2010 - 08:09:50 |
|
Paylaş
|
 |
|
|
|
|
Yayınlanan materyallerin her hakkı HaBertaraf Yayın Hizmetlerine aittir. Sitede yer alan her türlü bilginin kaynak gösterilerek alıntılanıp kullanılmasında bir sakınca yoktur. Kaynak gösterilmeden yapılan alıntılamalar "fikir hırsızlığı suçu" kapsamına girer. |