|
|
Belge öyle değil böyle yayınlanır! |
|
|
Hacı Ali Hamurcu olayının belgeleri www.kayseri.bel.tr adresinde |
|
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki bütçe görüşmeleri esnasında ortaya attığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bütün Türkiye'nin gözü önünde anında yalanlanan iddialarla ilgili gerçekleri gösteren belgeler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin www.kayseri.bel.tr adlı internet sayfasından yayınlanmaya başladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de 14 Aralık Salı günü düzenlediği basın toplantısında gazetecilere dağıttığı bu belgeler arasında, Hacı Ali Hamurcu'nun Emniyet'te (biri 26 sayfa diğeri 16 sayfa) ve Savcılık'ta verdiği ifadelerin yanı sıra; Emniyet'te alınıp Cumhuriyet Savcılığı'na teslim edilen ifadenin 26 sayfa olduğunu gösteren tutanak da yer alıyor. Bu belgeyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ifadenin 10 sayfalık kısmının Emniyet'te çıkartıldığı iddiası da çürütülmüş oluyor. (İnternet sayfasındaki 6 numaralı dosyanın en alt satırı)
Bununla birlikte Hacı Ali Hamurcu'nun Cumhuriyet Savcılığı'nda en son verdiği 3 sayfalık ifade de bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunuluyor. Bu ifadesinde Hacı Ali Hamurcu, daha önceki verdiği ifadelerin birbiriyle çeliştiğini kabul ederek, "Bu sırada müdürüm belediyedeki üst düzey görevlileri suçlayacak olursan onların beni kurtarabileceğini söyledi. Bu nedenle ben, müdürümün bana söylememi istediği hususları, gerçekmiş gibi ifadelerimde anlattım. Zaten ifadeler karşılaştırıldığında tamamıyla birbiriyle çelişki içerisinde olduğu görülecektir. Ben hakkımdaki suçlamalardan kurtulmak için ve belediye üst düzey görevlilerinin bana yardımını sağlamak için bu ifadeyi verdim. Bu nedenle önceki ifadelerimin gerçek dışı olduğunu belirtmek istiyorum" şeklindeki itirafı da yer alıyor.
Büyükşehir Belediyesi internet sitesinde yayınlanan belgeler arasında ayrıca Başkan Özhaseki'nin Teftiş Kurulu Başkanı'nı görevlendirmesi, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu tarafından Hacı Ali Hamurcu hakkında tutulan teftiş raporu ve ardından savcılığa yapılan suç duyurusu da bulunuyor.
Bu belgelere birlikte sahte senet hazırlanarak şantaj yapılmak istenmesi çerçevesinde gelişen olayları gösteren 'suç duyurusu' ve 'bilirkişi raporu' gibi toplam 13 dosya yer alıyor.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Özhaseki Kemal Kılıçdaroğlu Şevki Kulkuloğlu
|
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR OTEL BELGESİNİ YAYINLADI
ÖZHASEKİ: İFTİRALAR BANA AĞIR GELİYOR
ÖZHASEKİ, HAYATININ ARAŞTIRILMASINI İSTEDİ
CHP'Lİ VEKİL GÖZYAŞLARI İÇİNDE İTİRAF ETTİ
AK PARTİ'DEN CHP'YE HODRİ MEYDAN
BÜYÜKKILIÇ: KILIÇDAROĞLU KAMUOYUNU YANILTMIŞTIR
KAYSERİ, ÖZHASEKİ'YE SAHİP ÇIKTI
KILIÇDAROĞLU: O MAKAM KEFALET MAKAMI DEĞİLDİR
GÜL: ÖZHASEKİ'YE SONUNA KADAR KEFİLİM
"ISPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM"
ÖZHASEKİ, TAZMİNAT DAVASI AÇACAK
ATALAY: KAYSERİ DOSYASI TAMAMEN AÇIKLANDI
CHP: BELGEYİ SAKLAYAN İÇİŞLERİ BAKANLIĞIDIR
KULKULOĞLU İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA GİTTİ
ÖZHASEKİ KILIÇDAROĞLU'NA DAVA AÇIYOR
CHP'NİN SİTESİNDE YENİ BELGE
KILIÇDAROĞLU: ADIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN DEĞİL
BEŞİR ATALAY'DAN KILIÇDAROĞLU'NA JET YANIT
KILIÇDAROĞLU'NDAN BİR ÇAĞRI DA GÜL'E
KILIÇDAROĞLU: SORULARA YANIT ALAMADIK
BELGE ÖYLE DEĞİL BÖYLE YAYINLANIR!
KAYSERİ C. BAŞSAVCILIĞI: HAMURCU'NUNKİ TAKTİKTİ
AK PARTİ, VEKİLİN ŞECERESİNİ DÖKTÜ
CHP'Lİ TEKİN'DEN BAKAN ATALAY'A ELEŞTİRİ
GÜL'DEN "KAYSERİ'DE YOLSUZLUK" YORUMU
ATALAY: CHP'NİN GÖRMEDİĞİ BELGELER
HAFTANIN ADAMI MEHMET ÖZHASEKİ KİMDİR?
ATALAY'DAN KAYSERİ BELEDİYESİ TOPLANTISI
KULKULOĞLU, ÖZHASEKİ'YE 'HODRİ MEYDAN' DEDİ
HAMZAÇEBİ: KAYSERİ'DEKİ YOLSUZLUK AYDINLANACAK
"YOLSUZLUK BELGELERİ" CHP'NİN SİTESİNDE
KILIÇDAROĞLU: 'ÖZHASEKİ MUHATABIM DEĞİL
ÖZHASEKİ, DAVA AÇACAK!
KILIÇDAROĞLU: BELGELERİ YAYINLAYACAĞIZ
KILIÇDAROĞLU: SAYIN BAŞBAKAN OLTADA
GÜNDEMDEKİ AVUKAT ERİKEL'DEN AÇIKLAMA
ÖZHASEKİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA CEVAP
KILIÇDAROĞLU: AÇIKLAMALAR TATMİN EDİCİ DEĞİL
ERDOĞAN: KURU KURU ATMIYORUZ, BELGE VAR!
|
16 Aralık 2010 - 10:37:40 |
|
Paylaş
|
 |
|
|
|
|
Haberin izinsiz kullanılması durumunda yasal işlem yapılacaktır. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günahlardan uzak durmak, sevapları kazanmaktan iyidir.
HZ. ALİ |
|

Dolar |
|
|
1.537
|
1.547
|
|
Euro |
|
|
2.026 |
2.041 |
|
Sterlin |
|
|
2.375 |
2.420 |
|
Altın |
|
|
67.92 |
68.36 |
|
IMKB |
|
|
63524 |
|
|