|
|
Hürriyet yalan söylemeye devam ediyor |
|
|
İsrail'in kanlı saldırısı sonrasında yaşanan gelişmeler şaşırtmaya devam ediyor. Onlardan birisi de, Türkiye'nin en büyük gazetesi iddiasında olan Hürriyet Gazetesi'nin "gazetecilik başarısı" diye yutturmaya çalıştığı saldırı resimleriyle ilgili. Hürriyet, İHH'dan aldığı fotoğraflara logosunu bastı ve özel haber olarak servis etti. Sonra da kendisine ait olmayan fotoğraflarla ilgili "çipli" başarı öyküleri uydurdu. Halen de "uydurma gazetecilik başarısı"nı sürdürmeye devam ediyor. |
|
HÜRRİYET'İN "ÇİPLİ HİKAYELER" UYDURDUĞU FOTOĞRAFLARIN ORJİNALLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hürriyet Gazetesi okurlarını ve meslektaşlarını aptal yerine koymaya devam ediyor. Hürriyet, İHH'nın Mavi Marmara gemisinde yaşanan kanlı İsrail baskınına ait fotoğrafları İHH'nın bilgisayarlarından alarak üzerlerine kendi logosunu bastı ve yayınladı. Buraya kadar kısmında sorun yok. Ama Hürriyet olayı öyle bir abarttı ki, meslektaşlarını bile aptal yerine koymaya çalıştı. Fotoğraflarla ilgili "Silinmiş çipteki görüntüleri geri getirmeyi başardık" türünden hikayeler de uydurmaya başlayınca, Hürriyet'in yalanını deşifre etmek kaçınılmaz oldu. Hürriyet'in kendisine ait olduğunu ileri sürdüğü fotoğrafları dün İHH yetkilileri basına dağıttı. Buna rağmen Hürriyet hâlâ başarı hikayesi uydurmaya ve kendisine ait olmayan görüntülerden "gazetecilik başarısı" devşirmeye devam ediyor.
Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan olayın aslını bilmediği için bugünkü köşesinde İsraillilerin neden çipi silme ihtiyacı duyduklarını yazdı. Hürriyet Gazetesi, yalan ve uydurma başarı hikayesiyle kendi yazarlarını da zor duruma düşürdü.
habertaraf.com
|
|
7 Haziran 2010 - 15:53:49 |
|
Paylaş
|
 |
|
|
|
|
Yayınlanan materyallerin her hakkı HaBertaraf Yayın Hizmetlerine aittir. Sitede yer alan her türlü bilginin kaynak gösterilerek alıntılanıp kullanılmasında bir sakınca yoktur. Kaynak gösterilmeden yapılan alıntılamalar "fikir hırsızlığı suçu" kapsamına girer. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır.
Mevlana |
|

Dolar |
|
|
1.585
|
1.595
|
|
Euro |
|
|
1.917 |
1.932 |
|
Sterlin |
|
|
2.309 |
2.350 |
|
Altın |
|
|
61.95 |
62.71 |
|
IMKB |
|
|
55234 |
|
|